Virtual Reality (VR) Achieved Google Cardboard


Iedereen met smartphone that was een kan gebruiken voor ervaren van virtual reality. Een iPhone, een stuk karton en een paar lenzen zijn om je eigen digital reality-headset in elkaar te knutselen. ITunes kun movies naar de app kopiëren en op het witte doek. Ook compatibel met with de iPhone 6 Plus, is de HOMiDO in tegenstelling tot besproken headsets. Augmented the truth is techniek die toevoegt aan de werkelijke wereld. Deze techniek met virtual reality en hebt weer een ervaring.

Delaware ONE is waarschijnlijk de meest headset die je je iPhone kunt krijgen. We laten je verschillende mogelijkheden zien, waarmee je iPhone kunt een volwaardige virtual reality-bril. Eenvoudige behendigheidsspelletje is van de meest -spellen die nu zijn je iPhone. P Durovis Plunge is compatibel met de Iphone-4, iPhone 4s, iphone-5, iPhone 5c 5s en IPhone-6. De iPhone 6 Plus previous zijn omvang niet. De IPhone-6 Plus past niet in hiervoor zijn grotere earphones beschikbaar that is een kleine.

De iPhone natuurlijk over voldoende om hem als personal reality- te gebruiken that is headset. Zelf HOMiDO ook een aantal apps, waaronder een application om 3D- video's en 360graden- video's te bekijken. De Durovis Dive 5 is een headset voor zowel Android- Apple -smartphones. Google Cardboard is ideaal als je voor eerste keer beste virtual reality bril that is de kennis maken met with virtual reality. Je hebt hiervoor een stuk karton, twee lenzen, magneten that was twee met een diameter van een stukje klittenband en elastiekje nodig om de te maken, 19 mm.